PROCES

PROCES loopt van maandag 7 t/m zaterdag 26 januari in SLAC.

PROCES is een tentoonstelling met werk van de ateliers volwassenen graad 4 en specialisatie en dient zich aan als een “proces/project”, het proces slaat niet enkel op de ontwerpfase maar loopt door tijdens de tentoonstelling zelf. Tijdens de tentoonstellingsmaand kunnen werken wisselen en schuiven.

Van harte welkom!

 

"Het proces/project is open, het kan worden voortgezet maar het kan ook verschuiven, zoals ook de werken kunnen schuiven, binnen het eigen veld of in contact met elkaar.Het wil geen product afleveren maar verwijlen in momenten, in een voortdurend imperfectum”. Dirk Pültau DWR/51 - 1994

 

 

 

 

 

Boullée

Vanuit de geest van het werk van Etienne-Louis Boullée (Parijs, 1728 -1799) werd aan een aantal studenten van het atelier schilderkunst van Jesse Tomballe en Harlinde De Mol de opdracht gegeven een ontwerp te maken voor een fictief bouwwerk. Dit voorstel werd eerst uitgewerkt als maquette om vervolgens d.m.v. ontwerpschetsen geïntegreerd te worden in een ruimtelijke context. Voor deze integratie werd gezocht naar een visuele spanning tussen het object en zijn omgeving en naar welke invloed de ruimte kan hebben op de perceptie van het object.

 

Tentoonstelling van vrijdag 7 t/m zaterdag 22 december

 

 

 

 

 

SOKKELetc

OOGST

SLAC/Beeldende & Audiovisuele Kunst neemt in september een vliegende start met de tentoonstelling OOGST 2018!

 

Opening donderdag 6 september om 19u

Tentoonstelling van vrijdag 7 september t/m zaterdag 13 oktober.

 

Docenten Kristel Geukens, Esther Eggermont en Beatrijs Albers selecteerden tijdens OPEN DEUR SLAC werk uit alle ateliers hogere en specialisatiegraad.

 

Begin september stelden ze de tentoonstelling OOGST samen.

 

 

 

EXPO